SKRIVET: 2011-05-23, kl 17:56:15 | PUBLICERAT I: Inspirerande mat

Helgen som gått


Fredag och lördag
Var det jobb som vanligt, denna gång i Norrpan vilket var vändigt skönt såhär i tenta-perioden. Jag var inte alls taggad på jobbet i helgen, men man kan ju inte alltid ligga på topp, dock visade det sig att dagarnas prestation inte alls var så tokig!

Lördag kväll
Lördag kväll spenderades tillsammans med min fina vän Elin, det är alltid lika kul att umgås med dig!! Vi började kvällen med att laga mat - Lax med klyftpotatis, tzatziki och en väldigt god sallad.
Med mätta magar gich vi ut på en härlig kvällspromenad som slutade på Fräcka. Vi tag lite efterrätt och även det smakade bra. När solen gått ner och det började bli lite ruggigt gick vi hem till mig igen och avslutade kvällen med en kopp te :) Väldigt mysig kväll!


Dags för lite mat :)


Haha.. hann hugga in på laxen innan jag fotade ;)


Smygfoto på mig när jag diskar :)

Söndag
Söndagen började inte allt för kul - Plugg.
Efter lunch kom älskling hem och vi hade bestämt att vi skulle ha en kväll bara vi och laga Tapas tillsammans. Maten blev så himla god att jag åt så mycket så jag nästan sprack! Vi åt vitlöksgratinerade champinjoner, tzatziki, vitlöksbröd, köttfärspaj, pesto-omelett, melon, vitlöksräkor och ost & kex! Efter maten gick vi ut på en promenad i kvällssolen för att smälta maten lite. Haha ingen av oss ville gå särskilt långt då båda längtade hem till efterrätten - Cremé Brulé a la Juliá. Den. Var. Goood.


Blivande vitlöksgratinerade champinjoner och Cremé Brulé.


Inte så snygg uppläggning men vi var för hungriga för det :)


Världens godaste!

Hoppas ni med har hatf en trevlig helg!
Kram Julia

SKRIVET: 2011-05-12, kl 21:06:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Födelsedagskalas


Tårtan jag och älsk bakade tsm <3

Söndag
Älskling fyllde år förra veckan men eftersom både han och jag har fullt upp med jobb och skola firades han nu i söndags. Det var väldigt trevligt, vi var hemma hos dannes föräldrar ;)

Måndag
Danne och jag (mest jag) kände att vi inte hade firat honom bara han och jag, och att det skulle vara trevligt - så i måndags hade vi en pojk- och flickvänskväll :) Vi bakade tärta och gick ut och åt tillsammans. Kvällen avslutades med ett mysigt biobesök tillsammans med elin och martin :)

En liten update :)
Kram Julia

SKRIVET: 2011-05-05, kl 16:10:26 | PUBLICERAT I: Pyssel

FotoPyssel


Eget fotoalbum med de finaste och mest
betydelsefulla minnena

Har länge velat göra ett eget fotoalbum, tycker det är så mycket roligare att titta på bilder "in real life" än vad det är att titta på dem på datorn. Så - äntligen tog jag mig för att pyssla ihop ett album, det var riktigt kul :)
Måste strax kila iväg, ska på fadderutbildning i skolan, det säg att det ska bjudas på mat.. undra vad det kan vara?

I kväll blir det nog en rätt tidig kväll, för i morgon bär det iväg till Haninge för lite jobb!

Ha en fin kväll - för det ska jag ha!
Kram Julia

SKRIVET: 2011-05-03, kl 19:51:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

2011 uppdate


Idag köpte jag en kruka med tassar och planterade ner mina
örter i den - tycker det blev riktigt fint!

Hej kära bloggen!
Det har ekat tomt här inne ett bra tag nu.. men tro inte att det beror på att det inte finns något att skriva, för det finns det - så mkt att jag faktiskt inte tar mig tid till bloggen, utan till saker som jag prioriterar lite mer, t.ex kärleken, skolan, familjen, jobb i massor..

Jobb(en)
För några veckor sedan tog jag en tjänst som eventansvarig för Chiquita Kids Tour, ett event som skall hjälpa till att lansera den nya "kidsbananen" Chiquita har tagit fram.
I fredags ägde det första eventet rum i Västerås, det var spännande, lärorigt och väldigt krävande. På cupen blev jag även sjuk, inte alls så lägligt. Jag åkte hemifrån 06.15 på fredagmorgonen, för att arbeta till 19.00, efter passet väntade ett vandrarhem på mig i Västerås (trode jag) - med icke! Hade inte fått alla uppgifter så det var bara att börja leta hotell. Tillslut kunde jag checka in på Scandic - åt en tapas-buffe och tog ett varmt bad, kan lova att kroppen var lagom mör i detta skede. Jobbade även lördagen och sen bar det hem till Norrpan.
Så - detta är alltså mitt jobb nu framöver i 10 veckor, jobbar i städer allt från Haninge till Kalmar.
Kan ju tillägga att jag även jobbar extra som fritidspedagog (vikarie) på Karlshovsskolan, och som köksbiträde/receptionansvarig på Stegeborgsgården.. Juste, som servitris på CoffeeCow också. OCH SEN VAR DET JU SÅ ATT JAG LÄSER PÅ UNIVERSITET I FULLFART - 100%. Där har ni anledningen till att inte så värst mycket til spenderas på bloggen - men jag vill faktiskt lägga ner lite mer tid, för jag tycker det är skönt att skriva av mig lite :)

Nu ska jag faktiskt ta det lite lugnt :)
Take care!
Kram Julia