SKRIVET: 2012-02-06, kl 19:07:35 | PUBLICERAT I: Lägenheten

så fin men nu så ful

En gång så fin... men nu så ful.
'
Ska ni någon gång ge mig en blomma, jag kanske har fyllt år, ni är bjudna på middag eller jag kanske rent av sprungit ett marathon... då kan jag tipsa er om en blomma som ligger mig nära hjärtet - orkidéer! Här ser ni en riktigt ståtlig en, men han har tyvärr gjort sitt för den här gången. Dagens besvikelse nr.1.
'
Syrran och jag jäktar hem för att hinna käka innan veckans höjdpunkt - step 2:an. Loggar in för att se vilken tid det var och möts av att passet är inställt. damn. Dagens besvikelse nr.2.
'
Slut på besvikelser - nu sitter vi vid köksbordet och har det mysigt :D
'
Ha en fin kväll!
Kram Julis

SKRIVET: 2012-02-05, kl 18:41:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

(arg)söndag

'
Gårdagen såg ut såhär :)
Kusinen kom och vi åt tacco tillsammans, senare rullade danne och mac hem hit och hela kvällen tävlades det för full ruller. Vi hann med flera omgångar av både "med andra ord" och "vad ritar picasso", riktigt kul! Mycket skratt och ordtabbar. Måste säga att mac slängde ur sig de roligaste gissningarna iaf!
'
Just nu sitter jag och taggar inför kvällens step 2:a, wiiih. humöret börjar ta sig. Det har för övrigt varit en sån här riktigt argdag och jag har bara gått och vart arg på allt! SPECIELLT EFTER NATTENS BRAVADER NÄR SOVRUMMSGRANNEN HADE MEGAFEST! låg vaken fram till 1, vaknade igen vid halv 4 och somnade till sist om någon gång efter halv 5. däremellan trummades det med kastruller, smälldes i dörrar, sjöngs, skreks, slogs ja ni fattar. vaknade förbannad och tänkte NU J'VLAR! drog på den musik jag kunde komma på innehäll mest bas och drog upp volymen riktigt högt. såja. humöret gick upp av skadeglädje men sen kom tröttheten ifatt mig och jag blev arg igen. damn.
'
Men nu är jag (nästan) på topp, bara 1 timme till veckans höjdpunkt, sitter nästan och ler :) Dags att byta om! Efter passet bli det wallandermys med björklunds, kul kul.
'
Ha en fin kväll!
Kram Julia

SKRIVET: 2012-02-04, kl 16:41:49 | PUBLICERAT I: Kläder / Mode

4 månader senare

Som rubriken antyder var det hela 4 månader sen det hände något här på julias vita. trist.
Liten update
* skolan rullar på förvånansvärt bra
* jag saknar mina vänner i malmö
(känns som något i mitt liv saknas!!)
* hade en otroligt rolig helg i malmö förra helgen
* det är för kallt, vill till värmen
* träningen har kommit igång ordentligt, skönt
* söker just nu jobb (sugen på något nytt) till sommaren, än så länge utan framsteg
Kort sagt består dagarna av skola, familj, träning och shopping, inte jätteintresant för er kanske men vissa guldstunder inträffar och det är ju just de jag vill dela med mig av!
'
'
'
'
okej det var gårdagens med idag sitter jag med myskläder hihi
*
*
Sitter nu och myser i soffan med en kopp te och mörk choklad (kärlek!) och väntar på min fina kusin Jess. Det nalkas tjejkväll med tacco, snack, tända ljus och vår favorit Dirty Dancing, wiiih
*
*
Ha en fin helg, ladda ordentligt för ny vecka med nya möjligheter
Kram Julia